LUVV Hvordan fungerer LUVV Air?

Våre LUVV Air® proprietære formler inneholder en blanding av flytende vitaminer, aminosyrer og kosttilskudd. Disse vitaminformlene leveres for rask absorpsjon av slimhinnene i munn og svelg, ved bruk av en vannløselig bærerbase av organisk USP-kvalitet og vegetabilsk glyserin.

Sikker og effektiv teknologi

Inne i hver LUVV Air®-enhet er det et litiumbatteri som aktiveres med svakt sug. Dette utløser en bomullsbasert, ufarlig oppvarming, som forvandler vitaminformelen vår til en forfriskende, smakfull damp. LUVV Air varer i rundt 650-700 inhalasjoner, avhengig av hvor lenge du inhalerer. Du kan inhalere vår vannløselige, oljefrie damp helt trygt.

3-delt laboratorietest for sikkerhet

Alle LUVV Air®-ingrediensene er testet for å sikre effektiviteten til tilskuddet. Den prosessen forhindrer dannelsen av potensielt skadelige avfallsprodukter under oppvarmingsprosessen. Vi blander våre proprietære formler i et ISO-sertifisert laboratorium som oppfyller kravene i gjeldende "Good Manufacturing Practice" basert på 21 CFR Stk. 110 (2017) Publisert av U.S. Food and Drug Administration.

Laget med naturlige ingredienser

Våre egne formler inneholder vitaminer og naturlige forbindelser som aminosyrer og planteekstrakter.

IIkke vanedannende

LUVV Air® inneholder ikke nikotin, tobakk, vitamin E-acetat, THC eller syntetiske cannabinoider.  

Vann uløselig

Vår oljefrie, vannløselige bærerbase er testet og kan inhaleres trygt.