Personvern

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan personopplysningene dine samles inn, brukes og deles når du besøker eller foretar et kjøp fra luvv.no («nettstedet»).

PERSONOPPLYSNINGER VI SAMLER INN

Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn viss informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adressen, tidssonen og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. I tillegg, når du surfer på nettstedet, samler vi inn informasjon om de individuelle nettsidene eller produktene du ser på, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som «enhetsinformasjon».

Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:

– «Cookies» er datafiler som plasseres på enheten eller datamaskinen din og inneholder ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk https://www.allaboutcookies.org.

– «Loggfiler» sporer handlinger som finner sted på nettstedet og samler inn data inkludert din IP-adresse, nettlesertype, internettleverandør, henvisnings-/utgangssider og dato-/tidsstempler.

– «Web beacons», «tags» og «pixels» er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettsiden.

I tillegg, når du foretar et kjøp eller forsøker å foreta et kjøp via nettstedet, samler vi inn viss informasjon fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnummer), e-postadresse og telefonnummer. Vi refererer til denne informasjonen som «bestillingsinformasjon».

Når vi snakker om «Personlig informasjon» i denne personvernerklæringen, snakker vi om både enhetsinformasjon og bestillingsinformasjon.

HVORDAN BRUKER VI DIN PERSONLIGE INFORMASJON?

Vi bruker bestillingsinformasjonen som vi vanligvis samler inn for å oppfylle alle bestillinger som legges inn via nettstedet (inkludert å behandle betalingsinformasjonen din, ordne med frakt og gi deg fakturaer og/eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til å:

– Kommunisere med deg;

– Sjekk bestillingene våre for potensiell risiko eller svindel; og

– Når det er på linje med preferansene du har delt med oss, gi deg informasjon eller reklame knyttet til våre produkter eller tjenester.

Vi bruker enhetsinformasjonen vi samler inn for å hjelpe oss med å se etter potensiell risiko og svindel (spesielt IP-adressen din), og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre surfer og samhandler med nettsted og for å vurdere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer).

[[SETT INN ANNEN BRUK AV ENHETSINFORMASJON, INKLUDERT: ANNONSERING / RETARGETING]]

DELING AV DIN PERSONLIGE INFORMASJON

Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke din personlige informasjon, som beskrevet ovenfor. For eksempel bruker vi Shopify til å drive nettbutikken vår – du kan lese mer om hvordan Shopify bruker din personlige informasjon her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss med å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet – du kan lese mer om hvordan Google bruker din personlige informasjon her: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Til slutt kan vi også dele din personlige informasjon for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på en stevning, søkeord eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller for på annen måte å beskytte våre rettigheter.

UTFØR KLAGE

Som beskrevet ovenfor bruker vi din personlige informasjon til å gi deg målrettede annonser eller markedskommunikasjon som vi tror kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, besøk Network Advertising Initiative (“NAI”) utdanningsside på https://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan velge bort målrettet annonsering ved å bruke koblingene nedenfor:

– Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

– Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous

– Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

I tillegg kan du velge bort noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Alliances frameldingsportal på: https://optout.aboutads.info/.

IKKE SPOR

Vær oppmerksom på at vi ikke endrer nettstedets datainnsamlings- og brukspraksis når vi ser et Ikke spor-signal fra nettleseren din.

DINE RETTIGHETER

Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg og til å be om at din personlige informasjon blir rettet, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne retten, vennligst kontakt oss ved å bruke kontaktdetaljene nedenfor.

I tillegg, hvis du er bosatt i Europa, merker vi at vi behandler informasjonen din for å oppfylle kontrakter vi kan ha med deg (for eksempel hvis du legger inn en bestilling via nettstedet), eller på annen måte for å forfølge våre legitime forretningsinteresser som angitt. ovenfor. Vær i tillegg oppmerksom på at informasjonen din vil bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

LAGRING AV DATA

Når du legger inn en bestilling via nettstedet, vil vi beholde bestillingsinformasjonen din for våre registre med mindre du ber oss om å slette denne informasjonen.

ENDRINGER

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre operasjonelle, juridiske eller regulatoriske årsaker.

Nettstedet er ikke beregnet på personer under 18 år.

KONTAKT OSS

For mer informasjon om personvernpraksisen vår, hvis du har spørsmål eller ønsker å klage, vennligst kontakt oss på e-post på kontakt@luvv.se eller på e-post ved å bruke informasjonen nedenfor: