FAQ - LUVV Air

Sikkerhet og funksjon

Her er bare noen av trinnene vi tar for å sikre at produktene våre er trygge:
Vi blander våre patenterte formler i et ISO-sertifisert laboratorium som oppfyller kravene i gjeldende "Good Manufacturing Practice", basert på 21 CFR Part 110 (2017). Utgitt av US Food and Drug Administration.
LUVV Air®-produkter inneholder IKKE nikotin, tobakk, diacetyl (menes å bidra til "popcornlunge"), acetylpropionyl, THC eller cannabinoider. Vi bruker IKKE skjæremidler (som vitamin E-acetat) emulgatorer eller noen syntetiske stoffer som endrer våre egne formler.
Enhetene våre har svært lav batteristrøm, noe som betyr at de ikke brenner eller overoppheter materialene slik noen større enheter kan.
Eksisterende medisinske studier og publiserte studier har funnet at lignende former for B12-inhalasjon er både trygge og effektive.
Ingrediensene våre er laget i henhold til amerikanske USP (https://www.usp.org/reference-standards) og/eller FDA (https://www.fda.gov) matkvalitetsstandarder i USA.
Vår maskinvare er produsert i ISO-sertifiserte renrom og er RoHS- og CE-sertifisert.
Vi er veldig stolte av vårt engasjement for sikkerhet og vi motsetter oss selskaper som ikke respekterer kritiske regelverk.
Vi oppfordrer alle våre kunder til å kjøpe kompatible, testede produkter. Kvalitet og sikkerhet er av høyeste prioritet for oss. Vi oppfordrer deg som forbruker til å konsultere legen din slik at du kan ta den beste avgjørelsen for deg.
Hver enhet inneholder et flytende vitaminkonsentrat som varmes opp ved lav temperatur for å skape en pustende damp. Du aktiverer varmemekanismen når du puster inn gjennom enheten. Når dampen passerer gjennom vitaminkonsentratet, bærer den med seg partikler som tas opp i munnhulen.
Oppvarmingen av vitaminformelen er satt til en optimal temperatur for vitamintilførselssystemet som inhaleres og deretter absorberes i kroppen.

Dette avhenger av brukeren. Hver LUVV Air® skal vare mellom 650-700 inhalasjoner. Vi anbefaler at du tar ca 20 inhalasjoner om dagen eller etter behov. Hvis du følger disse anbefalingene, vil LUVV Air® vare i opptil 4 uker. Ved lavere bruk kan innholdet vare lenger, avhengig av hvilken variant du velger.

Indikatorlampen vil blinke tre ganger og enheten vil slutte å produsere damp.

Vi har laget våre forseglede, ikke-påfyllbare LUVV Air® engangsenheter slik at du ikke trenger å lade dem opp og for å sikre at kun godkjente ingredienser brukes når du bruker en LUVV Air®. Når innholdet er oppbrukt, resirkuler LUVV Air® som et batteri på resirkuleringsstasjonen eller rødt batterideksel.

Produktbruk

Fordi du inhalerer den sunne dampen gjennom LUVV Air®, er absorpsjonen nesten øyeblikkelig. Næringsstoffene trenger ikke tas opp gjennom fordøyelseskanalen som med tradisjonelle vitamintabletter eller flytende drikkelige kosttilskudd.

Selvfølgelig må du strebe etter en aktiv og sunn livsstil. Vi vil oppmuntre deg til å gjøre det og hjelpe deg på alle måter vi kan, slik at du kan bruke din LUVV Air® uansett hvor du er. Legg LUVV Air® i håndbagasjen, men vent med å bruke den til du går av tog, buss eller fly og la medpassasjerene dine velge når de vil bruke LUVV Air®.

Dette avhenger av brukeren. Hver LUVV Air® skal vare mellom 650-700 inhalasjoner. Vi anbefaler at du tar ca 20 inhalasjoner om dagen eller etter behov. Hvis du følger disse anbefalingene, vil LUVV Air® vare i opptil 4 uker. Ved lavere bruk kan innholdet vare lenger, avhengig av hvilken variant du velger.

Når innholdet er oppbrukt, resirkuler LUVV Air® som et batteri på resirkuleringsstasjonen eller rødt batterideksel. Bærekraft og beskyttelse av miljøet vårt er noe vi brenner for. Ved å resirkulere sparer og bevarer vi naturressursene våre. Du bidrar til å forbedre luft- og vannkvaliteten, redusere luftforurensning og utslipp av klimagasser.

Som selskap ønsker vi å ha en positiv innvirkning på jorden vår og formidle det viktige budskapet om å redusere klimafotavtrykket vårt. For å finne din nærmeste returstasjon klikk her

Ikke la LUVV Air® stå i direkte sollys eller på steder med ekstrem varme, for eksempel i bilen når det er over 30 grader.

LUVV Air® er ikke beregnet på personer under 18 år. Selv om produktene våre er helt trygge å bruke, ønsker vi ikke å oppmuntre til hånd-til-munn-vaner som kan føre til usunne vaner, som røyking.

Vitamin formel

Enheten varmer opp vitaminkonsentratet til ca. 120°C.

Ja, ingrediensene våre er kosher- og veganervennlige og inneholder ingen meieriprodukter eller animalske produkter. Selv om de ikke er Kosher-sertifisert, er ingrediensene våre produsert i et SGS-ISO-sertifisert renrom.

LUVV Air®-produkter inneholder ingen skadelige ingredienser og ingen fyllstoffer som vitamin e-acetat, ingen diacetyl, ingen diketoner og ingen acetylpropionyl eller acetoin. Våre vitamininfunderte konsentrater leveres gjennom en oljefri, vannløselig base bestående av organisk vegetabilsk glyserin (VG) som er en vegetabilskbasert væske og propylenglykol (PG) som er trygg og ofte brukt til smakstilsetning i matvarer.

Vi bruker GRAS, ISO-sertifiserte ingredienser for å sikre din sikkerhet. Propylenglykol har blitt brukt i daglige matvarer og forbrukerprodukter i over 50 år, og er GRAS-godkjent av FDA. Mengden PG i spiselige varer er så liten at det absolutt ikke er noen skadelige effekter selv om du spiser det over lengre perioder. LUVV Air® varmer opp den organiske vegetabilske glyserin og glykolen i den vannløselige basen ved lav temperatur for å opprettholde integriteten til vitaminer og kosttilskudd, som anses som trygge av helseorganisasjoner over hele verden. Klikk her for å se informasjon om CFR - Code of Federal Regulations Tittel 21.