Kjøpsvilkår

 
Om LUVV Air
 
Selskapet er basert i Stockholm. Selskapets postadresse er Mäster Samuelsgatan 36, 111 57 Stockholm.
 
Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, send en e-post til kundtjänst@luvv.se med din sak og dine kontaktdetaljer, så hører vi fra deg innen kort tid.
 
Bestilling
 
Når du har fullført bestillingen, vil en ordrebekreftelse bli sendt til din e-postadresse. I bekreftelsen finner du all informasjon om produkter, pris, fakturerings- og leveringsadresse.
 
Hvis det er en feil i ordrebekreftelsen, må du umiddelbart kontakte oss via e-post til kontakt@luvv.se.
 
Leveranse
 
Våre normale leveringstider er 1-4 dager. MERK FØLGENDE! Bestillinger i helgene sendes tidligst påfølgende mandag.
 
Dersom det skulle oppstå forsinkelser i leveransen (uten at vi har gitt deg beskjed om lengre leveringstid), må du kontakte oss på e-postadressen: kundtjänst@luvv.se.
 
Priser
 
Alle priser i butikken er oppgitt i SEK og alle priser inkluderer 25 % mva.
 
Vi tar forbehold om prisendringer forårsaket av prisendringer fra leverandør, trykkfeil i prislisten og unøyaktigheter i priser på grunn av feilinformasjon og forbeholder oss retten til å justere prisen.
 
Angrerett
 
Ved kjøp av varer på nettsiden har du som kunde en lovfestet 14 dagers angrerett som gjelder fra du har mottatt en vare du har bestilt.
5.1 Når du utøver angreretten din:
 
Du må meddele at du angrer. Meldingen må sendes til oss på kundtjänst@luvv.se. I meldingen din skal ditt navn, din adresse, e-postadresse, ordrenummer og hvilke varer returen gjelder tydelig fremgå.
 
Du bør returnere produktene til oss umiddelbart og senest innen de lovbestemte 14 dagene etter kanselleringsvarselet.
 
Du er ansvarlig for returfrakt, levering og tilstand av produktene ved retur, produktene bør derfor sendes godt pakket og i originalemballasje.
 
Fra refusjonsbeløpet forbeholder vi oss retten til å trekke fra et beløp som tilsvarer verdireduksjonen sammenlignet med produktets opprinnelige verdi ved brukt eller skadet produkt.
 
5.2 Angreretten gjelder ikke dersom:
 
Produkter som er forseglet (forseglet) av helsemessige eller hygieniske årsaker og hvor forseglingen (forseglingen) er brutt av deg.
 
Produkter som har karakter av forseglet lyd- eller bildeopptak og hvor forseglingen er brutt av deg.
 
Skreddersydd produkt, som er skreddersydd spesielt for deg eller har et tydelig personlig preg etter dine ønsker.
 
Tjenester som er fullført og hvor du uttrykkelig har samtykket til oppstart av tjenesten uten angrerett.
 
Varer som raskt kan forringes, for eksempel mat.
 
Løse antall aviser eller magasiner.
 
Krav og klager
 
Vi inspiserer alle produkter før de sendes til deg. Skulle produktet fortsatt være skadet eller feilsendt når det ankommer, forplikter vi oss, i henhold til gjeldende forbrukervernlovgivning, til å rette feilen kostnadsfritt.
 
Du må alltid kontakte oss for godkjenning før du returnerer en defekt vare.
 
Reklamasjonen skal sendes umiddelbart etter at mangelen er oppdaget.
 
6.1 Hvordan går du frem i tilfelle en klage?
 
Eventuelle feil og mangler skal alltid meldes til kundtjänst@luvv.se hvor du oppgir navn, adresse, e-postadresse, ordrenummer og en beskrivelse av feilen.
 
Hvis vi ikke er i stand til å utbedre mangelen eller levere et lignende produkt, refunderer vi deg for det defekte produktet i samsvar med gjeldende forbrukerbeskyttelseslovgivning. Vi er ansvarlige for returfrakt ved godkjente reklamasjoner.
 
Vi forbeholder oss retten til å avslå en klage dersom det viser seg at produktet ikke er defekt i henhold til gjeldende forbrukerlovgivning. Ved klage følger vi retningslinjer fra den generelle klagenemnda, se arn.se.
 
Ansvarsbegrensning
 
Vi tar ikke ansvar for indirekte skader som kan oppstå på grunn av produktet.
 
Vi påtar oss intet ansvar for forsinkelser/feil som følge av forhold utenfor selskapets kontroll (Force Majeure). Disse forholdene kan for eksempel være arbeidskonflikt, brann, krig, myndighetsvedtak, redusert eller ikke-eksisterende leveranse fra leverandøren.
 
Videre tas det ikke noe ansvar for eventuelle endringer i produkter/produktegenskaper som er endret av den respektive leverandøren og andre faktorer utenfor vår kontroll.
Produktinformasjon
 
Vi tar forbehold om eventuelle typografiske feil på denne nettsiden og sluttsalg av produkter. Vi garanterer ikke at bildene gjengir det eksakte utseendet til produktene da det kan oppstå en viss fargeforskjell avhengig av skjermen, bildekvaliteten og oppløsningen. Vi prøver alltid vårt beste for å eksponere produktene så korrekt som mulig.
 
Informasjon om informasjonskapsler
 
I henhold til lov om elektronisk informasjon skal besøkende på en nettside for personvernformål informeres om at informasjonskapsler brukes. Informasjonen i informasjonskapselen kan brukes til å spore en brukers surfing. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som nettstedet du besøker ber om å bli lagret på datamaskinen din for å gi tilgang til ulike funksjoner. Det er mulig å stille inn nettleseren din slik at den automatisk nekter informasjonskapsler. Mer informasjon finnes på Post- og teletilsynets nettsider.
 
Personlig informasjon
 
Ved å handle hos LUVV Air godtar du vår databeskyttelsespolicy og vår behandling av dine personopplysninger. Vi beskytter personvernet ditt og samler ikke inn mer informasjon enn nødvendig for å behandle bestillingen din. Vi selger eller videreformidler aldri dataene dine til tredjeparter uten juridisk grunnlag.
 
LUVV Air er behandlingsansvarlig for personopplysninger som du oppgir til oss som kunde. Dine personopplysninger behandles av oss for å kunne håndtere din bestilling samt ved anledninger når du har etterspurt nyhetsbrev eller kampanjetilbud – for å kunne tilpasse markedsføringen til dine individuelle behov.
 
Informasjonen nedenfor er et sammendrag av hvordan vi lagrer og behandler dataene dine i henhold til den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR).
 
10.1 Hva er personopplysninger?
Personopplysninger er all informasjon som direkte eller indirekte kan tilskrives en fysisk person.
 
10.2 Hvilke data lagrer vi?
For å håndtere din bestilling og svare på spørsmål knyttet til din bestilling (kundeservice), lagrer vi ditt for- og etternavn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og kjøpshistorikk.
 
Dine data lagres så lenge vi har et rettslig grunnlag for å behandle dine data, for eksempel for å oppfylle avtalen mellom oss eller for å overholde en rettslig forpliktelse etter for eksempel regnskapsloven.
 
10.3 Rettsgrunnlag
I forbindelse med et kjøp behandles dine personopplysninger for å fullføre avtalen med deg.
Markedsføring, kampanjer og lignende utsendelser skjer med ditt samtykke.
 
10.4 Hvilken informasjon deles og til hvilket formål?
 
10.4.1 Betalingsleverandør
 
Ved kjøp deles informasjon med vår betalingsleverandør. Det som lagres er fornavn, etternavn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Velger du å betale med faktura, lagres også personnummeret hos betalingsleverandøren. Informasjonen lagres for å kunne gjennomføre kjøpet og for å beskytte partene mot svindel.
Betalingsleverandørene (betalingstjenestene) vi bruker er: Klarna, VISA, Swish, Mastecard, AMEX, Stripe, PayPal.
 
10.4.2 Rederi
For å levere bestillingene dine og fullføre kontrakten vår, må vi dele spesifikk informasjon med fraktselskapet. Det som deles med rederiet er fornavn, etternavn og adresseinformasjon for levering. E-postadresse og/eller mobilnummer kan også deles med rederiet for varsling.
Rederiene vi samarbeider med er: .
 
10.4.3 Nyhetsbrev
Hvis du har valgt å abonnere på vårt nyhetsbrev, vil ditt fornavn, etternavn og e-postadresse bli delt med vår nyhetsbrevleverandør. Dette for å kunne holde deg oppdatert med informasjon og tilbud for markedsføringsformål.
Vi bruker MailChimp for å sende nyhetsbrev.
 
10.5 Retten til innsyn
Du har rett til å motta utdrag fra all informasjon vi har om deg. Utdrag leveres elektronisk i et lesbart format.
 
10.6 Rett til retting
Du har rett til å be oss om å oppdatere uriktige opplysninger eller supplere informasjon som er ufullstendig.
 
10.7 Retten til å bli glemt
Du kan når som helst be om at opplysningene om deg slettes. Det er få unntak fra retten til sletting, som om den skal beholdes fordi vi skal oppfylle en rettslig forpliktelse (for eksempel etter regnskapsloven).
 
 
 
 
10.8 Ansvarlig for databeskyttelse
LUVV Air er ansvarlig for lagring og behandling av personopplysninger i nettbutikken og sørger for at reglene følges.
 
10.9 Hvordan vi beskytter dine personopplysninger
Vi bruker industristandarder som SSL/TLS og enveis hash-algoritmer for å lagre, behandle og kommunisere sensitiv informasjon som personopplysninger og passord på en sikker måte.
Vi bruker en svensk plattform, Quickbutik, som drives av Quickbutik AB med base i Helsingborg.
 
Endringer i de generelle vilkårene
 
Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i vilkårene og betingelsene når som helst. Endringer i vilkårene vil bli lagt ut online på nettsiden. De endrede vilkårene anses som akseptert i forbindelse med bestillinger eller besøk på nettstedet.
 
Tvist og lovvalg
 
I tilfelle en tvist ikke kan løses etter avtale med selskapets kundeservice og kunden, kan du som kunde kontakte Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se. For innbyggere i et annet EU-land enn Sverige kan du sende inn klager online via EU-kommisjonens plattform for mekling i tvister, se https://ec.europa.eu/consumers/odr
 
Ved tvist følger vi vedtak fra ARN eller tilsvarende tvisteløsningsorgan.
 
Tvister angående tolkning eller anvendelse av disse generelle vilkårene og betingelsene skal tolkes i samsvar med svensk lov.