Ingredienser

Patenterte vitaminformler

Våre LUVV Air®-formler inneholder en blanding av vitaminer, aminosyrer og kosttilskudd. Disse vitaminformlene absorberes raskt av slimhinnene i munn og svelg ved hjelp av en vannløselig olje med organisk og vegetabilsk glyserin. Nedenfor er en oversikt over vitaminene og ekstraktene som finnes i LUVV Air.

Vitamin B-12

Vitamin B12 er et viktig vitamin som kroppen din trenger, men som ikke kan produsere. Vitamin B12 støtter funksjonen til nervecellene dine og hjelper kroppen din med å produsere røde blodceller. Vitamin B12 er kjent for å øke energien din, forbedre hukommelsen og humøret, samtidig som det hjelper deg med å forhindre hjerte- og karsykdommer.

Vitamin B-6

Vitamin B6 er et viktig vitamin som kroppen din trenger, men som ikke kan produsere. Det hjelper med å metabolisere protein, fett og karbohydrater og hjelper til med å produsere røde blodlegemer og nevrotransmittere som hjelper til med å regulere humøret ditt.

L-Theanine

L-Theanine kan bidra til å forbedre søvnen din, fremme bedre mental fokus og oppmerksomhet og lindre stress. Det bidrar også til å støtte et sunt hjerte og senker blodtrykket.

Cassia-ekstrakt

Cassia olje fremmer et sunt fordøyelsessystem. Det motvirker også kvalme, feber og leddrevmatisme og brukes noen ganger til å behandle forkjølelse eller influensa.

Lavendel-ekstrakt

Lavendel har flere fordeler. Det forbedrer søvnkvaliteten, hjelper med hårvekst og kan virke smertestillende – spesielt fra migrene. Det er også en av de mest effektive naturlige rettsmidler for angstlindring.

Co-enzym Q10

Koenzym Q10 (CoQ10) er en forbindelse laget av kroppen din og lagret i mitokondriene til cellene dine. Mitokondrier produserer energi i cellene dine og fungerer som en antioksidant, for å beskytte cellene dine mot oksidativ skade og sykdomsfremkallende bakterier og virus. Av denne grunn er CoQ10-mangel knyttet til flere kroniske sykdommer som hjertesykdom, diabetes, Alzheimers og Parkinsons.

C-vitamin

Vitamin C er et viktig vitamin og en kraftig antioksidant som kroppen din ikke kan produsere på egen hånd. Det har vært knyttet til å forebygge kroniske sykdommer som hjertesykdom, senke høyt blodtrykk, redusere risikoen for hjertesykdom, forebygge jernmangel og øke immunforsvaret ditt. For lave nivåer av vitamin C over lang tid øker risikoen for hukommelses- og tankeforstyrrelser som senil demens.

Vitamin D3

Vitamin D3 er et fettløselig vitamin som produseres i huden når den utsettes for sollys. Vitamin D3 spiller en avgjørende rolle i å regulere absorpsjonen av kalsium og fosfor og fremmer immunsystemet. Vitamin D3 hjelper også kroppen din med å bekjempe sykdom og kan spille en rolle i å redusere depresjon og hjelpe med vekttap.

Vitamin A

Vitamin A er en gruppe fettløselige forbindelser som er avgjørende for mange prosesser i kroppen din. Vitamin A hjelper for eksempel med produksjon og funksjon av hvite blodceller. Vitamin A hjelper deg også med å opprettholde synet, fremmer normal funksjon av immunsystemet og organene, og hjelper en babys vekst og utvikling i livmoren. Noen studier tyder på at vitamin A også kan redusere risikoen for kreft.

Lime-ekstrakt

Lime har oppløftende og forfriskende egenskaper som hjelper til med å rense sinnet ditt og oppmuntrer til mental energi når den forsvinner. Det kan også bidra til å støtte et sunt immunsystem ved å gi antioksidantstøtte.

Kamille

Kamille er en urt som vi ofte møter i te, siden den har blitt brukt i tusenvis av år for å hjelpe folk med å slappe av og løse mageproblemer. Noen studier tyder på at det kan bekjempe mild betennelse og hjelpe med søvn.

Valerian rot / Valerian Root

Valerianrot brukes som en beroligende urt for å hjelpe til med å slappe av og indusere søvn. Dette er fordi valerensyren som finnes i valerianrot påvirker GABA-reseptorene i hjernen din som kontrollerer frykt- og angstimpulsene i hjernen din. Det har også vært kjent for å hjelpe til med å kurere mildere hodepine.

Pasjonsblomst / Passion Flower

Pasjonsblomst er en beroligende urteingrediens. Noen studier tyder på at det er effektivt for å lindre milde tilfeller av angst og kan hjelpe deg med å sovne om natten, da det øker nivået av GABA i hjernen din. Det kan også bidra til å lindre og behandle mindre mageproblemer.

Kollagen

Kollagen er det rikeste proteinet i kroppen din. Kollagen finnes i bindevevet i sener, leddbånd, i huden og i musklene. Kollagen bidrar til å styrke huden din, noe som er spesielt viktig når du blir eldre. Det gir også lindring av leddsmerter, bidrar til å forhindre osteoporose og øker muskelmassen. Noen forskere mener at det også kan redusere risikoen for hjerterelaterte sykdommer, da det bidrar til strukturen i arteriene dine

L-karnitin

L-karnitin er et naturlig forekommende aminosyrederivat som spiller en avgjørende rolle i produksjonen av energi i cellenes mitokondrier. Studier tyder på at det er gunstig for å forebygge sykdom, øke hjernefunksjonen og hjelpe til med sunn aldring.

Glutation

Glutation er en kraftig antioksidant som produseres i cellene dine som består av aminosyrer. Glutation reduserer oksidativt stress, som er en forløper til flere sykdommer, inkludert diabetes, kreft og revmatoid artritt. Studier tyder på at det også er nyttig mot andre typer autoimmune sykdommer.

Mynteekstrakt

Mynte har en rekke fordeler for kroppen din, som å redusere betennelse, lindre hodepine og eliminere nervøs spenning. Noen undersøkelser tyder på at det også kan bidra til å lindre depresjon og gi mental klarhet.

Bærekstrakt

Ville bær gir kroppen din visse vitaminer, som vitamin C, og inneholder antiinflammatoriske og antioksidanteffekter. Vitamin C er viktig for immunforsvaret og kollagensyntesen. Dens antiinflammatoriske og antioksidanteffekter bidrar til å beskytte cellene dine mot skader som kan føre til ulike sykdommer.

Lab testet av tredjepart for din sikkerhet

Alle ingrediensene i LUVV Air® er testet for å sikre effektiviteten. Denne prosessen beskytter mot dannelsen av potensielt skadelige biprodukter under oppvarmingsprosessen. Vi sammenstiller våre proprietære formler i et ISO-sertifisert laboratorium som oppfyller kravene i gjeldende god produksjonspraksis, basert på 21 CFR Part 110 (2017) publisert av US Food and Drug Administration.

Laget med naturlige ingredienser

Våre proprietære formler inneholder vitaminer og naturlige forbindelser som aminosyrer og planteekstrakter

Ingen vanedannende kjemikalier

LUVV Air inneholder ikke nikotin, tobakk, vitamin E-acetat, THC eller syntetiske cannabinoider.

Vannløselig

Vår oljefrie, vannløselige bærerbase er testet og er trygg å inhalere.